OH SNART FREDAG, TAGGA!

Hola! Allt väl? Jag är både glad och ledsen, om man kan va de? Fail, haha. Nu är det redan onsdag, halva veckan har redan gått! Haha.. positivt tänk nu eftersom hela världen är lediga utom vår skola i morgon, suger! Jaha tänker ni men det är ju bara en dag, nej... dom är lediga på fredag med... och givetvist inte vi. Blä! Från något annat till något annat.

 I helgen spelar vi hacke cup, en liten, väldigt liten tunering i nybro. Ska bli kul eftersom vi har världens drömläge att sätta dit växjö och nybro, vilket vi tänker göra med. Förra året förlorade vi b-finalen, vi ska absolut göra det bättre i år. Fun!

del 24. något jag saknar. LONDON!

Kramar Sofie

HOPE LOVE AND FAITH

För spotify klicka här



NYTT OCH FRÄSCHT

Haloj! Idag så slutade vi efter andra lektionen, me like! Jätteskönt verkligen. Mormor och Morfar hämtae mig och då åkte vi till frisören och så klippte jag mig, tunnade ut det och tog typ 5 centimeter. Gud vad skönt det var efteråt, det var verkligen behövligt att tunna ut det. Efter det så åkte vi in till modehuset och letade efter en vårjacka, hittade en fin som jag kommer använda flitigt. Jag fick även med mig lite andra påsar med mig hem, visar köpen lite senare. Ha det bra

Tre år går fort. 2009, 2010, 2011 



VÅRDOPP


eerrhm.. vi som inte badar låter mer än de som gör de?! Haha.. dem är verkligen galna!

Kramar Sofie

BAK OCH BAD


Hemma ifrån en sjukt chill skoldag, vi hade typ bara två riktiga lektioner. På håltimmen så cyklade vi hem till Stina vid varvsholmen, skojigt! Som ni ser gjorde vi, eller det var lisa mest en kladdiskaka, den blev super. Det var även två som badade, sjuka människor! Jag har film bevis på det, lägger upp det ikväll. Ha en super eftermiddag!

Kramar Sofie

FAVORIT

Del 24. Min Favoritplats. Hmm... Jag har ett ställe som jag gillar riktigt mycket. En plats är min sommarstuga, den är hur mysig som helst! Förra året innan Kapverde så firade vi jul där, det var hur mysigt som helst. Ett riktigt kanon ställe.





Kramar Sofie

GO US!






4
Lite grymma pictures som avslutar kvällen, haha hade kul! Vi var ett gäng som inte spelade idag, oh då drog vi igång lite straffar med pappa. Fun! Hoppas ni har en bra kväll mina vänner, sleep well!

Kramar Sofie


MÅNDAGSVANA

Hola mis amigos! Idag så traskade jag till skolan ändå, ville inte missa no:n... vi ska tydligen ha prov på det med, hej jag kan det! not... haha.. nej nu ska jag släppa de tankarna och byta om för träningen, jag får inte vara med men jag tänker stå i mål iallafall. De är sjuktkul! Efter träningen så ska vi fika och ha jätte mysigt och eftersom vi inte förlorade igår heller så vill vi ha fika från pappa med, han lovade faktiskt! Mwahaha. 
Ni får klara er utan bild, men jag tänkte lägga in sen från kvällen!
 
Kramar Sofie

LÄNKAR

Hemma hos mamma nu efter en finfin helg hos pappa. Nu sitter jag och dricker sockerdricka, har lite svårt för vanligt vatten nu, går inte att dricka vatten när man har ont i halsen. Jag har ingen lust med att vara sjuk i morgon. Tänkte bara ge er ett hett tips, kolla mina länkar. Där hittar ni riktiga sötnosar och riktigt bra bloggare.
Check it!

saknar dehär!

Kramar Sofie

NEVER SAY NEVER

Hemma från en intensiv dag i Växjö. Truppen var liten men vi kämpade på så jäkla starkt, himlans gutt att man ser att viljan finns. Vi visade verkligen att man aldrig ska ge upp, från underläge med 6-10 kontrade vi sedan in 11-11. Awsome jobb tjejer. Jag är typ död... mår verkligen inte bra. Dessutom fick jag en smäll i ansiktet, sved till lite granna men de gav med sig efter ett tag. Blev lite superglad när några ifrån växjö sa att de gillade min bloggis med :D, TACK! Förgyllde min dag!

A W S O M E! grym vilja nu!

Kramar Sofie

AWSOME

Nu är jag hemma från en rolig dag med mina älskade, ida, ida, julia, hanna, lisa och fia va med i slutet med. Man blir så glad när man är med er! Leende på läpparna. Jag är superförskyld vilket inte alls är bra, jag hoppas det lägger sig över natten. I morgon är det Växjö som gäller, kötta. Hmm... jag mår inte toppen nu som sagt det kan vara därför uppdsateringen svänger lite ner och så.


Det här är anledningen till att jag vaknar klockan 5 varje dag...

Kramar Sofie

VÅRBILDER

Nu är jag hemma från en härlig vårpromenad med Maja, hur mysigt som helst. Jag hade bara mobilkameran med mig men jag tycker det blev två rätt härliga bilder ändå. I eftermiddag så ska jag på någon konfaträff, ska bli kul att träffa lite människor. Ikväll ska jag bara ta det lungt med pappa och lägga mig tidigt. Imorgon taggar vi match mot Växjö, ska bli riktigt kul!


Så fin!

Kramar Sofie

COVER


Titta!

X-MAS


Hittade en bild på Maja. Hur charmigt som helst!

FREDAGSKVÄLL

Tjena, idag är det våffeldagen och jag har inte ätit en ända våffla och jag tror inte jag kommer göra det heller. Dåligt värre men jag orkar inte äta mera nu. Haha, pappa gjorde en jättegod risotto innan och jag åt mig mätt på den kan man säga. Ikväll kör vi på en hemma kväll med pappa, mysigt! Vi hörs senare!

vilken cool vovve som ligger i mitt knä!

Kramar Sofie

ÄNTLIGEN FREDAG


Jag älskar verkligen solsidan, vi har säsong 1 på dvd och jag ska stå först och köpa dvdn när 2an kommer ut. Längtar verkligen! Idag så var skolan rolig, den flöt på som den skulle och helt plötsligt så var det sista lektionen. Vi hade den muntliga disskutionen på engelskan idag med, känns väldigt skönt att ha det gjort.
Relativt nöjd med. Jag blir så himlans glad när jag tittar på statistiken också, tack!

Kramar Sofie

SKIDÅKNING


Haha... här har ni klippet jag pratade om innan, jag bjuder på mig själv och filmningen är inte den bästa men jag antar att det inte spelar så stor roll. På första klippet är vi bara på en skidväg på väg till en annan backe så ah den är ju inte så brant som ni ser. Haha.. jag fattar inte hur jag kan lägga ut det, men hoppas ni får en rolig titt iallafall! Ha en bra kväll!♥

Kramar Sofie

KLAR MED ALLT

Tjena mina vänner, hur mår ni? Jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde innan, skönt det. Nu har jag förberett en video till er som kommer ut om en halvtimme, hoppas ni får er ett gott skratt iallafall. Chokladbollarna blev supergoda, mums precis vad jag behövde och det känndes jättebra när mamma och jag körde engelskan. Så nu är jag klar med allt för dagen och sjunker ner i soffan framför tvn. Himlans skönt. Vi Hörs! och förresten, det är inte förbjudet att slänga en kommentar då och då. =)

En liten ledtråd...

Kramar Sofie - Haha lisa, bra minne där tjejen!(L)

ENGELSKA

Åh, jag kom på att jag har muntligt engelska prov i morgon, eller prov och prov men asså det vore ju rätt bra om man presterade. Så min kväll är klar, jag måste öva lite iallafall.
Palla, egentligen. Jag orkar inte med det, men måste ju göra det...

Kramar Sofie

LÅÅÅNGA DAGAR!

Jag blev väldigt sugen på att göra chokladbollar nu... eftersom mina muffinsar blev kvar hos mormor och morfar igår och dom åkte upp till Västervik lite akut. Nä, jag ska gå och göra det nu tror jag rättare sagt. Skolan idag var lite seg, vi går alldeles förlänge. Till fyra tre gånger i veckan, uusch

världens goaste tjejer. tagga söndag.

Kramar Sofie 

HISS & DISS

HISS

- VÄDRET! Hur underbart som helst, eller hur!

- Match mot växjö i helgen, Truppen är visserligen liten men jag tycker alltid om att möta dem.

- Finncrisp, perfekt kvällsmål och enligt mig är det supergott med (Y)

- Grey's anatomy, bra serie!

- Frukt

DISS

- Reklam, alla former, radio och tv.

- Falska människor, trött om något på sånna!

- Skitsnack, tillhör lite det jag skrev över.

- Sämsta schemat på hela skolan, ja meningen säger väl rätt mycket?

Sov så gott mina läsare!

Kramar Sofie

RESULTAT


Här har ni det superduper goda muffinsen som jag gjorde innan, mums! Jag sa ju att jag kanske skulle videoblogga idag men det kom en sak emellan.. jag fixar inte riktigt det nu iallafall. Kanske i morgon om jag mår bättre. Ah, tråkiga inlägg idag jag vet, jag ska bättra mig. Innan satt jag och slog lite på gitarren, blev riktigt bra, nöjd. Haha.. hoppas ni har en bra onsdag mina vänner!

Kramar Sofie

BAKA, BAKA LITEN KAKA

Hola amigos! Solen skiner på som den ska, hur dunderhärligt är inte det! Jag älskar verkligen solen! Idag så slutade vi tidigt, redan vid tio över ett. Först så hade vi bild, jag blev jättenöjd med min inlämmning, känns riktigt bra. Sista lektionen vi har på onsdagar är i mitt fall musik och idag så gick vi till monokrom och spelade lite i deras lokaler, kul! Nu ska jag baka ihop nåt riktigt mumsigt. Jag blev väldigt sugen på det innan så jag tänkte göra det nu. Smart. Haha.

vilket charmtroll!

Kramar Sofie

FINT VÄDER!

Äntligen kastar vi ut vintern! Hoppas jag, hehe nej men det har varit fint nu ganska många dagar och det är så himla skönt att kunna sitta utan jacka ute. Love it!

Ja vi kan ju inte klaga iallafall, eller hur?

Kramar Sofie


HOME

Tjena mittbena. Nu sitter jag hemma från ett rätt gutt träningspass ändå, vi va bara tre från mitt lag så den va inte superrolig. Men fysen va väldigt skön. Jag har fått ännu mer blåsor på mina händer från klistret med... tejpade fingrar, yeah. Nä.. gillar inte tejp men jag måste ju tejpa det annars kan jag inte spela och det vill jag ju.
Hmm.. jag har inte så mycket mer att säga idag eller jo, jag tänkte göra ett videoinlägg imorgon tror jag.
Något som skulle uppskattas?

Jag vet att bilden blev liten men för att göra inlägget lite skojigare plockade jag fram den här bilden. När jag såg det först höll jag på att dö, lugn! Det är bara en plastdocka ;)

Kramar Sofie

VEM VET.

Nu är jag hemma från skolan, gud vad trött jag var sista lektionen! Va en centimeter från att somna, haha. Nära. Haha... när jag kom hem från skolan så frågade mormor mig vad jag helst ville ha på konfirmationen, jag svarade att det inte spelade så stor roll och att det kanske var smartast att jag får lite pengar istället för att de köper saker som jag ändå inte kommer använda. Eller hur. Men det som står vid min önskelista nu är en riktigt bra kamera, jag har börjat tröttna lite på att ta halvkassa bilder hela tiden, så ja en kamera vore väl inte helt dumt det heller. Men vi får se!

Vem vet!

Kramar Sofie

JUST TRY

Hej! Idag är det tisdag vilket innebär sovmorgon, eller vi ska vara vid spelefanten vid kvart i nio så.. det blir inte jättemycket. Lite är alltid något. Idag så är det träning, sista innan helgen nu... blev tydligen inget på torsdagen men det blir mycket i helgen istället. Två matcher och seriöst tror jag bara vi är fem 96or och resten 98or men i det här fallet är verkligen inget omöjligt. Förra gången smällde vi dit dem med sex bollar och då hade vi tre 01or på planen! Vi kommer klara det.


Kramar Sofie


TIPS FRÅN MIG


Avslutar min kväll med denna smarriga fruktsalladen, eller asså egentligen är det bara kiwi,banan och finncrisp^^ Riktigt gott, valde även att hälla lite florsocker på för att kiwin var liiite för sur. Funkar det med. Hehe, whatever. Skolan var allmänt seg idag, jag var riktigt trött men som vanligt så piggade mina vänner upp mig. Tänkte tipsa er om en blogg som är riktigt jävla bra. HÄR Det räckte med några rader så blev jag berörd, sjukt bra sida. 

Godnatt! Kramar Sofie 

BUSIGT.


Haha, tycker liite synd om honom faktiskt. Men lite kul är det.

Den här är bra med.

Haha, det här är sidan --> HÄR, den ger dig alltid ett gott skratt!

Kramar Sofie

ALLA HAR VI VARIT SMÅ


Mamma letade fram lite gamla bilder... minnen väcks! Den här var så himla fin så jag tänkte, jag lägger ut den på bloggen. Haha, men jag kanske ska lägga upp lite till sen men nu så ska jag träna, ska bli kul. Himlans skönt att få slippa tänka på annat. Vi hörs efter!

Kramar Sofie

ROSEN

Tjena, allt väl med er? Själv så är det rätt bra faktiskt, allmänt glad. Tänkte visa en ros för er, den fick vi när vi slutade 6an, jag har den på hyllan över tv:n. Gud vad jag saknar den klassen helt ärligt, den var verkligen bra. Fanns lite av allt, så som en klass ska vara. Jag har så himla många bra minnen och så många som jag då tyckte var jättejobbiga men nu tycker är mest skrattretande. Haha, shit vilken klass vi va hörrni!


Kramar Sofie - tack för kommentaren nellie(+melle), stor hjälp!


HMM..

Svar till dig som nyss komenterade... För det första tycker jag det är lite löjligt att komentera anonymt och för det andra så tror jag inte riktigt själv du kan fatta vilka steg vi har tagit. Våran målvakt storspelade hela matchen igenom och sen var det ju till och med så att ni inte lyckades göra något mål i andra förrens 10 minuter efter att den börjat. Har du inget bättre att komentera kan det va, eller hur? Ni spelade bra, men ger det dig rätt att klaga på våran målvakt? Hon var grym.


Nu ska jag kika in sista avsnittet av solsidan, lite sorgligt :/

Kramar Sofie


PERFECT DAY

Nu är jag hemma efter en heldag med laget, så himla bäst! Först då så spelade vi mot Mönsterås asså man kan väl säga att det gick helt okej.. jag gjorde verkligen inte min bästa match men många andra fick till det riktigt bra och framför allt vår målvakt! Hur härligt som helst att få se det funka på alla positioner, det är kul att se att vi får till det. Efter matchen så åkte vi tillbaka till Kalmar och åt på max. Mumma! Eftersom Emma fyller 15 år idag så tog vi varsin lyxshake efter med, Grattis Emma! Efter det så gick vi till d-hallen och knäppte lite bilder och slog lite straffar. Tack för dagen tjejer. 



Vad busiga!

Kramar Sofie 


GRYM COVER

Hejsan på er! Det här inlägget är tidsinställt också, det kanske ni redan hade klurat ut. Jag har hittat ett jätte coolt youtubeklipp, hur duktig som helst!

Det kallas talang!

Kramar Sofie

MOT MÖNSTERRÅS

Tjena mina vänner, allt bra med er? Nu är jag påväg till Mönsterås, sablar vad vi ska spela bra! Vi har verkligen kört gärnet nu i några veckor och det vi gjorde förra veckan var inte så dumt så det vore rätt super bra om vi kunde spela lika bra som vi gjorde då, vilket vi kommer göra. Ni rockar tjejer!
Håll alla era tummisar för mig nu!

Blev även jätteglad när pappa sa att vi ska spela hacke iallafall, alltid något!

Kramar Sofie

REKOMENDERAR JAG DEN?

Såg att jag hade fått in en fråga från Emma, hon undrar om jag rekomenderar filmen som jag såg igår (Hur många lingon finns det egentligen).

Som jag sa innan så tyckte jag att den var bra,
det går verkligen inte att låta bli att skratta när man ser den. En period satt jag bara och gapflabbade hela tiden, haha shit vad kul det var! Filmen i sig klassar jag som familjefilm och delvis lite komedi. Filmen är väldigt lagom till alla åldersklasser det går lika bra att se den om du är 10 som om du är 45 år. Den gör verkligen så man får en tankeställare och den visar att man inte ska underskatta utvecklingsstörda. Om man ska ge den nåt dåligt så tycker jag (som jag brukar tycka med det mesta) att slutet var lite konstigt, vipps så slutar den.
Hoppas du fick svar på din fråga!

haha, hon i mitten är sååå charmig i filmen, hur go som helst x)

Kramar Sofie


FINTFINTFINT!

Tjena mooooors! Haha, där va jag ju rätt cool faktiskt. Nu sitter jag med ett 99.9% färdigt rum och fy vad jag älskar det! Hur underbart som helst. En sak som gör kvällen ännu mer underbar är att vi ska äta kinamat, love it! Min favorit rätt typ. I morgon är det match mot Mönsterrås, vi ska dänga till dem rejält. Ni är bäst girls!♥



Jag är så sjukt nöjd. Vad tycker ni?

Kramar Sofie

SUPERFINT!

Nu är mitt rum i stortsätt klart, finns inte ord på hur fint det är! Jag tänkte visa upp det för er, men jag vet inte om jag ska göra det i video eller med bilder? Svara gärna på den frågan, vore rätt shysst. Ikväll kommer min vägg upp också, den är så superfin nu så det finns inte ord!

ojojoj, vad grym jag är!

Kramar Sofie


PICTURES THAT MAKE ME SMILE

Del 22, det här får mig att må bättre.







Bilderna säger allt!

Kramar Sofie

BARA TILL ATT BÖRJA


Dags att kavla upp armarna och sätta igång! Hälften ska ner till källan och hälften ska upp på bokhyllan i rummet och så. Så ikväll kan jag förmodligen äntligen säga att det är klart. Vore ju rätt skönt, vi har hållt på en hel vecka nu. Har också hört att det är danstävling i Kalmar idag, många lycka till! Vi hörs.

Kramar Sofie

HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN?

Nu är jag hemma från bion, haha shit vilken film! Det va en perfekt familjefilm, jag både skrattade och grät på en sån där lite lagom nivå. Rekomenderar den varmt!

Hur go film som helst!

Kramar Sofie


FOTOGRAFIER

Hej på er, idag har jag haft fullt upp! Först så slutade jag skolan och då gick jag hem och fixade de där bilderna som jag ska sätta upp på väggen som jag sa innan, jag la dem på ett usb och sen så åkte vi och köpte fotopapper. Eftersom morfars skrivare skriver ut jättebra så åkte vi hem till dem och slrev ut dem på fotopappret och nu sitter jag här med världens finaste bilder på världens finaste vänner inramade i ramar. Det är verkligen hur fint som helst! Lägger upp en bild i morgon så får ni se. Nu ska jag gå på bio med Elin och hennes familj, ska bli jätte mysigt!


lite smygbild där, ni får mer imon!

Kramar Sofie

FREDAG

Tjoho! Fredag, efterlängtade fredag! Idag efter skolan så kommer lilla morfar och hjälper mig med det sista, sätta fast hyllan i väggen och så vi kanske även ska ta en sväng till ikea och köpa ramar? Det får vi se. Jag blir jätteglad när jag tittar på statistiken, tack!

hittade lite egobilder härrom dan, så varför inte bjuda på sig själv lite? ^^

Kramar Sofie

SVAR PÅ TAL

Maria frågade var jag hade köpt tavlan och det kan jag givetvist svara på: ikea, där hittar man det mesta ju! Hehe, den är jättefin och jag kan ta en närmare bild senare när det är lite klarare i rummet.

Tackar även både Ida J och Ida A för de fina komplimangerna, tack! Blir alltid lite extra glad av sånt.

Lisa: Ni är alltid grymma!

Godnatt mina läsare, sov gott! och tack för alla fina komentarer!

Kramar Sofie


DET GÅR SOM EN DANS


Har jag glömt att säga att mina vänner är lite speciella? (A)

TORSDAG, SNART FREDAG!

Hej på er mina vänner. Hur har ni det? Jag mår väl sisådär, ont så det bara skriker om det i benen och jag känner mig ruggig och trött. Jag tror att lite vila är precis det jag behöver nu så jag skippar träningen ikväll. Jag måste vila lite. Aja inget viktigt för er men ah nåt måste jag ju berätta ;) Tänke köra på del 17 nu, det här upprör mig.

Jag blir lite fundersam när man lägger sig i andras utseende, visst, ibland tycker man att det är lite konstigt men asså världen är uppbyggt såhär. Alla har rätt till en egen stil, du får vara precis vem du vill. Jag tycker alla dem som vågar det är så sjukt starka, dem som håller på det är dom som inte vågar vara sig själva. Be strong!  

bara för att jag saknar thailand..

Kramar Sofie 


MITT NYA RUM






Såhär långt hasr vi kommit, själv älskar jag det men det är ju som sagt en bra bit kvar. Tänkte visa en video på det sen när det är 100% klart, är det något ni skulle vilja? På den vita väggen där spegeln är så ska det upp jätte många fotografier vilket kommer bli jätte fint. Jag var i kyrkan en snabbis med innan, jag behöver lite bockar nu så det var bara bra. Ha en suverän kväll mina vänner!

Kramar Sofie

UTVECKLINGSSAMTAL

Nu så ska jag snart traska iväg till skolan för ett utvecklingssamtal, det brukar inte vara några problem så vi hoppas på samma sak i år med. Nu så är mitt rum 70% klart, tänkte bjuda på lite bilder senare ikväll så har ni något att se fram emot. Nu måste jag verkligen gå eftersom jag har det om 10 minuter. Hörs ikväll!


Ojoj, vad göms här bakom?

Kramar Sofie


AJAJAJAJ!

Tjena! Asså jag fattar inte, haha mina ben är seriöst döda?! Jag har aldrig haft en sån här känsla, haha fail... känslan har lixom gått över från härlig till AJAJAJ. Haha, idag är det onsdag som jag tror alla vet och det innebär elevens val vilket är jätte chill. Himlans skönt.

Del 17, Något fint. Hmm... vad ska jag visa här?

Första dagen när jag insåg att det aldrig hade funnits någonting där,
fy vad du ljög när du sa att du älskade mig och att du alltid skulle vara här.
En famn när allt känns tungt
men varje gång vi träffades letade du bara efter en ny synpunkt.
Vilka fel som gjorde mig till mig, jag hoppas innerligt att du har ångrar dig.

Kan ju inte påstå att det är jätte fint, men fy vad sant det är! idiot.


Oj vilken passande bild, nu ska jag till skolan! Bilden är tagen på Kapverde på en skola.

Kramar Sofie

SLUT!

Shhiiet vad slut jag är nu... vadå träningsvärk? Haha, jag kan knappt sätta mig på en stol, mina lår är döda nu! Härlig känsla ändå, bevis på att man har gett järnet. Nu sitter jag och dricker te och knaprar på några finncrisp. Mumsigt värre. Hoppas nio har en lika mysig tisdagskväll som jag har! 



Kramar Sofie

KÄRLEK OCH DRÖM

Ojojoj, nu är mina ben ganska slut efter en heldag på ikea och vi fick mycket fint med oss hem. Vi sprang även in på Mairo en snabbis och där helt oväntat hittade jag mina älskade träbokstäver. DRÖM och KÄRLEK. Gillar dem såååhhääär mycket! Nu återstår väldigt mycket jobb med att sätta ihop allt men det är det värt. Jag ska iväg och träna som vanligt också.

Hur fina som helst, eller vad tycker ni?

Kramar Sofie

CHINOS

 
Hur snygga som helst, ojojoj vad jag vill ha dessa!

TRÄBOKSTÄVER

Hejsan mina vänner! Idag så var vi i ishallen med skolan, asså det är inte min grej! Kort skoldag idag och imorgon så har vi studiedag! Kärlek på det. Nu så sitter jag och letar efter fina träbokstäver, helst skulle jag vilja ha Faith, Hope & Love, hur fint som helst. Jag tänkte också att jag skulle leta lite i mitt bildarkiv och skriva ut lite bilder från när jag var mindre på fotopapper och sedan sätta upp. Det kommer nog bli jättefint.


Något i den här stilen :)

Jag har världens finaste vänner, finns inget bättre. Inget.

Kramar Sofie


SÅ NU SKA MAN BETYGSÄTTA SINA VÄNNERS UTSEENDE?



Helt galet...


SOLSIDAN

Nu ska jag njuta av ännu ett avsnitt från solsidan. Nästsista tror jag nog bestämt, tråkigt men jag ska ha dvdn sen när den kommer ut! Nu några minuter innan det drar igång så sitter jag och letar insperation till lite texter som jag håller på med. Hmm.. blir sådär om jag ska vara helt ärlig. På tal om ingenting så ska vi till ishallen imorgon, jag suger på de, haha. Men det ska ändå bli kul!

Kramar Sofie

VANN RÄTT?

Tjena på er! Nu sitter jag hos mormor och morfar, vi ska äta "söndagsmiddag" med dem. Morfar har ju även målat om mitt rum och på tisdag så ska vi gå på ikea. Ljust och fint. Nu så sitter vi oh ser på reprisen av melodifestivalen, haha även att vi såg den igår. Eric Saade tog hem det och jag kan väl inte säga annat än att jag tyckte det var helt rätt.



Tycker ni rätt vann?

Kramar Sofie 


ETT STORT KLIV I RÄTT RIKTNING

Godmorgon! Hur var eran lördag? Min var jättebra, vi träffade amanda med familj och Nellie och hennes mamma, trevligt trevligt! Efter det så åkte mamma och jag till Rosenholm, där skulle vi möta Hästö. Haha, det är helt sjukt vilken match vi gjorde tjejer! Jag är supernöjd, har inte riktigt fattat hur bra vi var? Underläge med bara 2 bollar i halvlek, hur bra är inte det när man i förra matchen låg under med 15 mål? Allt fungerade, kontringarna, avsluten, lagkänslan, inspelen och peppningen från våra föräldrar och från bänken. Heja oss!



Kramar Sofie

Svar till Fia♥: Hihi, ja det är den, men jag kommer inte längre^^

.

alla dagar som jag vandrat utan dig, alla dagar som jag inte haft dig brevid mig.
det du har är något starkt något unikt.
hela du är väldigt specifik.

- because i love you.


HÄSTÖ-KALMAR




Finns inte så mycket man kan säga, det vi gjorde idag var oerhört starkt! Love you!

DEL 17

Del 17 min favoritfödelsedag. Hmm... det blir när vi var i grekland, 2008, tror jag. Det var en rätt misslyckad resa, Simon hade halsfluss halva veckan och jag fick det andra halvan. Men det var ändå en resa fylld med kärlek, mamma, Simon och jag. Jag fick några presenter och vi gick ut och åt på ett fint ställe, det var riktigt mysigt. Såhär såg jag ut då:



Kramar Sofie

HISS & DISS

HISSA

Plusgrader i luften - hur underbart som helst att kunna gå ut utan vantar!

Mina sjukt bra vänner - hjälper mig och stöttar mig genom allt, det finaste man kan ha.

Gitarren - love it!

Mitt nya rum - yeah.

101 sätt att åka ur en gameshow - garvar hur mycket som helst varje gång!

DISSA

Min rygg.. - jag får superont på ett ställe så fort jag sitter böjd i bara några minuter.

Den där superduper stora tsunamin i Tokyo - läskigt värreLänk här

Let's Dance - 100:e säsongen? okej, det var kul första gången men nu räcker det faktiskt.

MINA SAKER

Nu är jag och min lilla familj påväg till Karlskrona, först ska vi träffa efterlängtade Emma, Amanda, Nelly och deras familjer i några timmar och efter det så ska jag spela mot Hästö. När jag har spelat klart åker vi tillbaka till Amandas familj och tittar på finalen och sover där, ska bli super mysigt! Jag har sett framemot det hela veckan. Håll alla era tummar för mig nu!

Här har ni en bild på mina grejer, inte så intresssant men fattar ni vad jag jobbade hårt igår! 

Kramar Sofie 

FREDAGSKVÄLL OCH EN MASSA LYX

Fredagskväll, kan det bli mycket bättre? Ja, i det här fallet skulle det kunna vara det, Stina blev sjuk och hon skulle haft en tjejkväll annars. Väldigt tråkigt, vi får ta det när du mår bättre! Nu har jag precis mumsat i mig en lyxshake, tänkte ta en bild för att läska er men den var så god så jag drack upp den, smart som jag är! Jag har även hittat en ny ackordslinga som verkligen är fin, den ska jag jobba vidare med. En vacker dag kanske ni får lyssna?! Titta på klippet nedanför! FREDAGSMYS !



Kramar Sofie


VADÅ TOMT?





Helt tomt, bra jobbat Sofie! Hehe, nu har jag tömt mitt rum på alla mina grejer och i morgon så ska min snälla morfar måla om i mitt rum. Eller bara frächa upp den vita färgen kan man säga. Jag tycker det ska bli jätteskönt med en förändring till ljusa och fina färger istället för bara svart och vitt. En liten uppdatering bara, vi hörs mera senare! 

Kramar Sofie

VI TOG KÄRLEKEN I EGNA HÄNDER

Oj, de här blir ett sent inlägg men jag antar att mina läsare fortfarande är vakna, haha eller jag vet. Nu är jag hemma från träningen, ett skönt pass. Eller asså det är alltid roligt att spela handboll, det visste ni väl redan att jag tycker, det är verkligen det bästa man kan göra. Imorgon är det fredag, hur gött som helst. Mormor kommer och hjälper mig tömma mitt ruum eftersom morfar ska måla om på lördag och sen på onsdag tror jag nog allt att det blir så ska vi gå på ikea och kolla på lite nya grejer. YAY! Tänkte bjuda på före/efter bilder i morgon, tror det är något som skulle uppskattas. Have it nice! Oj.. mycket text men läs om ni orkar.


Kramar Sofie


KORT DAG + NÅGRA BILDER FRÅN 2009.

Tjena folket, allt bra med er? Själv så mår jag bättre för varje dag som går, jag känner mig starkare inombords. Idag hade vi sovmorgon till 9.50, underbart! Dessutom slutade vi 2½ timme tidigare med, himlans skönt! Ikväll är det träning som vanligt och då blir det lite peppning inför matchen i helgen. Ja, det blir som det blir jag ska kämpa som jag alltid gör och sen hoppas vi på en betydlig förbättring sen förra mötet då vi förlorade med en målskillnad som inte ens är värd att säga. Haha, nä men det ska nog bli bra! 

Jag hittade lite bilder från thailandet år 2009 med, dessa tre är mina favoriter:

- James Bond

Kramar Sofie



FIX OCH TRIX

Gooodkväll mina läsare, som jag sa innan och som ni säkert ser har jag fixat lite till i menyn men som sagt det tar tid och det är lite kvar att göra. Välja bilder och sådant, förlåt mig för att jag lösenordskyddade bloggen innan men det var för att jag ändrade som ni säkert räknat ut. Hehe, nog om det kom till saken nu Sofie.. Ikväll så lyxade jag till det och gjorde jordgubbar med rivet äpple, det var ljuvligt gott! Hihi, jag skulle bara läska er litegranna. Hoppas ni har en kanonkväll nu!

tagga match mot hästö då :)

Kramar Sofie 

MENYN.

Nu har jag fixat så att knapparna fungerar och så men det är inte klart än.. tror jag? Haha... det ska nog bli bra tillslut! Jag uppdaterar lite senare sen, ifall ni undrar varför det är konstiga inlägg så är det för att jag fixade knapparna med hjälp av det. Hörs senare!

dfs

fsdf

ry

5y

sdg

sdg

dsg

fsdf

hfd

fdfh

sg

dsg

f

dg

dsg

dsgs

as

sa

d

d

s

sda


s

frs

sf

stil


T R U E C O L O R S

Hej, idag är det onsdag! YES! Kortaste skoldagen på hela veckan, vi slutar redan vid 13.00. Riktigt underbart. Jag har hittat en låt som jag verkligen gillar:   


Det är verkligen kärlek till den låten! Gud vad jag älskar den!


Kramar Sofie

WHEN NOTHING GOES RIGHT, GO LEFT.

Hej på er, har ni haft en bra dag? Träningen var go, skön lixom. Träningen är ett väldigt bra tillfälle att rensa hjärnan på tankar och bara fokusera på handbollen. Mer sånt behövs! Japp.. inte mina veckor nu känner jag, inget vill fungera.. Men jag försöker verkligen ha ett leende på läpparna för det mesta, bästa botemedlet. Nä nu ska jag inte babbla mer.. Sov riktigt gott!

saknar tiderna..

Kramar Sofie


EN HEL HÖG MED BILDER FRÅN THAILAND 2006

Del 16, mitt favoritminne. Mitt absoluta favoritminne är när vi var i Thailand andra gången,  Det var en upplevelse även om jag inte var gammal, men vissa ögonblick minns jag så väl. Istället för text så får ni en massa bilder på det, hoppas ni gillar det mer!


















Ojojoj, vad många bilder det blev. Komentera gärna vad ni tyckte om bilderna så blir jag super glad! Min personliga favorit är den med kokosnöten. Nu ska jag träna, Ha en grym kväll!

Kramar Sofie





TACK, NI ÄR GRYMMA

TACK! Ännu ett besöksrekord, fy vad glad jag blir när jag ser statistiken! 2 dagar i rad, you make my day! Det är detta som ger mig energi till att blogga, fortsätt framåt så här nu! Tack. Ja.. just nu så har jag en idrottslektion själv med ida, håll tummarna för oss! Men det kommer gå jättebra, hoppas jag. Jag har inga andra planer förutom ett gött träningspass senare ikväll. Ha en kanon dag mina fina läsare!



Kramar Sofie


SKOJIG DAG

Tja, har ni haft en bra dag? Själv har min dag varit helt okej, träffat fina människor och spelat handboll. Inget man tackar nej till direkt! Imorgon ska jag ha en idrottslektion men det känns som om det kommer bli bra, hoppas på det bästa. Satt med gitarren en stund innan med, kääärlek! Älskar den! Men ah, nu ska jag bara ta't lungt och få hjärnan på bättre tankar..
Ha en go kväll så hörs vi!


bättre än ingen bild alls? nä men nog har den charm allt^^

Kramar Sofie

MÅNDAGENS OUTFIT


Tjaoo, idag så har vi bara en vanlig lektion för vi ska typ träffa någon rappare? Haha, jag vet inte riktigt men allt är bättre än vanliga lektioner, det måste ni ju hålla med om! Jag tänkte bjuda på dagens outfit, blå chinos, en rosa tröja och en grå cardigan. Enkelt men ah jag gillar enkla saker. Bildkvaliten är inte den bästa men jag tog bilden lite snabbt med mobilkameran och ja då blir det så. Ha en fin dag!

Kramar Sofie

LITEN DEL KLART

Klar med en liten del och ja, jag vet det ser inte bra ut nu men jag hinner inte fixa mer ikväll så ni får leva med att det ser ut som det gör. Jag har suttit och fixat "personligt,kreativt,övrigt" nu idag och sen får vi ser när jag får tid igen, skulle tro onsdag. Nu ska jag snart titta på solsidan. Ha en kanonkväll mina läsare! 


Vad tycker ni om dessa "klickbara" länkar?
(ifall ni testar att klicka på dem kommer det inte att fungera, det har jag inte hunnit fixa en så min meny är rätt meningslös just nu) 

Kramar Sofie


FIXA OCH TRIXA I MENYN

Jag håller på att fixa i menyn, det är därför det kan se lite konstigt ut ibland.

GITARREN, DET BÄSTA.

Hemma från kyrkan, gick snabbt idag och det gillade jag! Snart ska mamma och jag till ikea och kolla ut lite nya grejer till mitt rum, alltid kul. Jag tänkte även sätta mig med gitarren och försöka få ner några rader med, typ min nya hobby men det sjuka är att det blir bra, jag är alltid nöjd. Juste tackar och bugar för alla fina komentarer med, loveyou. Ha en superdag och tagga upp till solsidan ikväll med ju!



Kramar Sofie - det blev som det inte fick bli.


NÖJD

Godmorgon mina fina läsare, hoppas ni hade en rolig lördag. Jag, emma och tessan var med 95orna och spelade slutspelet i dm. Tyckte det var jättekul när de frågade mig, men gud vad nervös jag var! Själva resultatet från min sida tycker jag var bra, satte en balja från höger6 och kämpade på. Det är ju en såååååhääär stor tempo skillnad men som sagt tycker jag vi klarade det finfint. Förlorade första, vann andra. En 3:e plats, i all din ära.
Nu ska jag äta frukost efter det beger jag min mot kyrkan..


...

Kramar Sofie


GODNATT

... sov gott, jag är så jäääkla trött men supernöjd över vad jag presterade av de minuterna jag fick spela!
Hörs imon

Kramar Sofie

DM

God morgon! Nu skulle jag tro att jag sitter på en buss påväg till Jönköping, ska bli dunderkul att få spela lite. Som ni kanske har räknat ut så kommer jag alltså inte kunna blogga idag, men ojoj vad ni trodde fel. Jag har självklart fixat lite inlägg till er som kommer komma upp under dagen. Håll tummarna för mig nu!


Kramar Sofie

NY FIN TEXT

Som ni ser har jag gjort om lite, ändrat texten o så. Det är inte klart än men just nu räcker inte tiden riktigt till. Imorgon gäller det med... men det kommer bli bra! Ha en suverän fredagskväll mina vänner!



Kramar Sofie

OMDÖMMEN

Tjena, hoppas ni har haft en bra dag i skolan. Själv så fick jag mina omdömmen, helt okej. Ibland tycker jag vissa lärare är lite negativa till allt, men ah heöt ärligt så är det ända viktiga för mig att bli godkänd i allt det andra är bonus och jag är mycket mer än godkänd i de flesta ämnena så jag ska inte vara annat än nöjd.
En liten fin fin bild som vi tog igår, klicka HÄR så kommer du till bildens rätta ägare.
Kramar Sofie


FIXA RUMMET

Tjeeeena, sovit gott inatt? Det har jag gjort i alla fall, att sova är bland det bästa man kan göra! Jag ska ju göra om lite i mitt rum, vi ska måla om väggarna eftersom det har läckt vatten från taket.. och sen ska det bli en ny säng och lite små grejer som jag och min snälla mormor ska fixa. Det kommer bli superfint! Nä.. nu har jag inte tid med det här längre, måste fortsätta jobba i skolan... Ha en fortsatt bra dag!


Längtar till sommaren ganska supermycket!

Kramar Sofie


FIN DAG MED FINA MÄNNISKOR

Hemma, efter en träning. På fysen så körde vi hopprepsintervaller så nu har jag finfina röda märken på benen och armarna, haha fail. Planerna ändrades för helgen, jag fick förfrågan om jag ville följa med till Jönköping (dm-slutspel). Först så tvekade jag men asså sen så tjatade pappa o min tränare lite och fick med mig och såhär i efterhand känns det som om jag sa rätt. Men gud vad nervös jag blev genast! Men det blir nog bra, jag gör alltid mitt bästa. Efter skolan hakade jag på fia hem. Eve och Lisa var med också, jag hade superkul skrattade ganska mycket... haha bara positivt, behöver verkligen le lite nu! Sov supergott mina fina läsare så lovar jag er bättre uppdatering i morgon, vet att den va sämst idag.



Kramar Sofie


SVERIGE FIXAR ALLT

Torsdag, en dag närmre helg. Jag sitter i skolan just nu, men jag tänkte ge er lite uppdatering ändå. Igår tog Sverige vm-guld i sprint, damerna den här gången. Ren utklasning, härligt jobbat Kalla och Ingemarsdotter! Om ni missade det så kan ni bara klicka på playknappen nedanför. Ha en fin dag mina vänner!



Kramar Sofie

DU ÄR HELT AWSOME

Guud vad bra han är! Hans sätt att framföra musik är helt galet, verkligen en av dem bästa musikerna som finns! Texterna har betydelse och det finns ett budskap med allt, hur bra som helst.




Du rockar!

NEW SHOES




Snygga är bara förnamnet!

Nu ska jag snart bege mig till kyrkan, ska bli helt lovely att träffa alla vänner igen!
Vi hörs imorgon igen!

Tusen kramar Sofie

ONSDAGENS OUTFIT


Dagens outfit, jag älskar skjortan hur skön som helst! Enkla chinos och en helt vanlig vit t-shirt.
Typiskt sofiestil, lätt och enkelt. Nu är jag precis hemkommen från skolan, gutt med onsdagar! Jag tänkte fixa och trixa i menyn lite nu när jag har tid, hoppas det blir fint. Hörs senare!

Kramar Sofie

DREAM

Del 15, mina drömmar. Ja, vad ska jag svara på det här, jag har 1 stor dröm som egentligen är rätt självklar, jag kommer göra det mesta för att uppfylla den. Eller alltså jag har satt "små" mål som blir en bit på vägen. En av dem nycklarna är att jag får spela i a-laget, det hade varit rätt stort. Jag kan ju inte säga hur det blir men som jag känner nu så är det verkligen handbollen jag satsar på, det är nog ganska rätt ålder och bestämma sig vad man vill lägga tid på.
Spela SM/a-laget och lite sådana saker. Men det får vi se.. en dag i taget. Landslaget, att få sitta på bänken en match bara vara omklädd vilken känsla! Haha... det där med landslaget var en rätt omöjlig mening, men drömmar brukar ju vara det? ;)



kärlek.


Del 14 vad hade jag på mig idag. Jag tänkte visa det ikväll, för då har jag tid. Mina skor kommer upp under dagen också.

Kramar Sofie 


JOBBIGT VÄRRE

Äntligen, tisdagen är avklarad. Tisdagar är rätt lunga men en so:lektion sista lektionen är inget roligt alls. Därför blev jag väldigt glad när vi fick se en film, jag tror den hette allt för min dotter eller något i den stilen. Gaah vad arg jag blir när man ser sånna filmer, man vill lixom bara hoppa in i filmen och ställa allt tillrätta. Det värsta av allt va att den var baserad på en sann historia.
Håller alla mina tummar på att allt blir bra i slutet!

Nu ska jag snart äta och senare ska jag träna och jag tror att jag ska få nya skor!

fin fin bild på mig o morfar. Haha!

Kramar Sofie - when you smile, I smile.


SKOLA-TRÄNING

Tjoho, idag har vi sovmorgon till 8.45, inte jättemycket men det är lite iallafall! Det är så himla skönt att ha matteprovet gjort och slippa oroa sig inför det, känns superbra! Ikväll är det träning igen som vanligt och det finns inte ord på hur skönt det ska bli att börja träna normalt igen. Beroende av träningen alltså! Ah, vi hörs mer senare. Ha en helt awsome dag!


eeerhhm.. ja haha har jag sagt att jag gillar datorn? ;)

Kramar Sofie


RSS 2.0