EN VANLIG MÅNDAG

Nu har jag precis kommit hem från handbollen, gick helt okej. Jag har så sjukt mycket tankar nu.. oh dom vill inte försvinna heller, så jag är rätt "borta" i allt jag gör nu, jag bara hoppas att det blir bra så jag slipper lägga mig varje kväll med dåligt samvete. Aja, positivt om dagen så har jag fått träffa mina galet fina vänner, finns inte ord på hur bra jag mår när jag är med er. Nu ska jag gå och äta lite, mamma har gjort lax, pasta och supergod sås. Mumma! 


.villtillbaka.villtillbaka.villtillbaka.villtillbaka.

Kramar Sofie


SKOR

Tjena, idag återgår skolan och vardagen igen. Så nu sitter jag i skolan och gör något jobbigt ämne men jag får ju träffa alla saknade med! Gud vad jag har saknat mina vänner medans jag var i Sälen, tur att det bara va en vecka. Jag är på jakt efter ett par nya skor, lite vårkänsla eftersom jag har slitit ut mina gamla. Jag vill ha det enkelt, typ converse eller något sånt. Letar vidare!

Kramar Sofie


BOWLINGBILDER

Tjena, skulle tro att jag fortfarande sitter i den där eländiga bilen.. lång bilresa! Jag tänkte visa lite bilder från bowlingen igår, hoppas ni gillar det! Hörs i morgon mina fina läsare, jag vet att inläggen blir lite konstiga idag men det är för att dem är tidsinställda och jag har som sagt inte så mycket att säga.



Kramar Sofie

BILDER FRÅN BACKEN

Nu sitter jag i en bil och ser kanske på film eller gör något annat tidsfördriv. Vi är påväg hem till lilla Kalmar igen och helt ärligt ska det bli rätt skönt. Medans jag åker bil och har trist tänkte jag bjuda er på några bilder från gårdagen. Ha-ha!





Kramar Sofie


LITE AV ALLT

Godmorgon, nu packar vi in och åker hem.
Men jag har fixat lite inlägg till er som ni får ändå, så snällt av mig!

Del 13
, den här veckan, haha nästan lite roligt att det blev den. Den här veckan har varit händelserik, fullt med nya upptäckter, shopping, skratt och till och med sjukdomar. Lite av varje. Det har varit jättemjölkigt i luften så man har inte sett mer än 2 meter framför sig halva veckan och bara för att jävlas idag så kan man se ända till backarna från huset... fyfy vädret! Men som sagt skidor är aldrig fel och jag tackar aldrig nej till det. Nu återstår bara den där bil resan hem. Njut av dagen!


utsikten från våran stuga, bara för att sommaren ska komma fortare.

Kramar Sofie 


KÄNSLAN NÄR MAN INTE SER...

Lika disigt idag också... men det hindrar inte oss från att inte åka. Man kan nog inte åka upp till toppen men halva funkar lika bra men det är verkligen inte lika kul. I morgon åker vi hem igen längtar lite faktiskt ska bli skönt att få återgå till vardagen faktiskt. Haha... lät jag konstig där? Men det är inte 100% kul när det är så disigt att man inte ser 2 meter framför sig. Det har varit så halva veckan nu, men ah haha... Ha en bra dag.

haha... vilka nördar

Kramar Sofie 

MINA NÄRMASTE

Del 12, mina bästa vänner. Jag har många vänner som jag har en jättebra kontakt med och många som jag verkligen tycker om! Men några är såklart närmre, videon beskriver dem. Njut!
Lots of love.



Kramar Sofie





NYTT

Hola, nu har vi precis kommit hem från ett stadium outlet, jag hittade en superfin hjälm och ett par skidglasögon som jag kommer använda flitigt. Nu ger vi oss ut i backen!






Sjukt snyggt och dessutom känns det extra bra iochmed att det var 50% på det.

Vad tycker ni om hjälmen?


GULD TILL SVERIGE

Tjena, idag är det disigt här uppe, men de ska nog bli bättre snart. Vi ska köra mycket idag vanlig åkning+kvällsåkning blir rätt många timmar. Men ja, inte så intressant för er att veta. Igår tog Sverige 2 pallplatser i längdskidor, brons och guld. Gud vilken insats de gjorde, starkt! Om ni inte såg det så har ni loppet där under, utklasning!




En sak till jag är lite fundersam över är vart mina läsare tar vägen, hoppas ni snart hittar tillbaka. Ju fler besökare jag har desto mer drivkraft får jag, det innebär mer inlägg och mer tid till bloggen.
Men som sagt, valet är alltid ditt.


Ha en fin dag!

Kramar Sofie

SKIDOR HELA DAGEN

HAHAHA! JAPP! TJOOOHOO! Idag har vi varit ute i backen hela dagen, helt amazing underbart. Vi åkte väl det mesta och helt plötsligt så kom vi in på en lite brantare backe än vad jag brukar åka men asså så läskigt va det inte^^ STOOLT!

svartbacke.se ;)

Nu ska vi ta en sväng till experium, ha en kanon kväll mina fina vänner!

Kramar Sofie

NÄR MUSIK ÄR SOM BÄST

Vad fasen är det här för något? Nu när jag piggnat till en aning så blir morfar sjuk! Hög feber... asså näääe, varför just nu. Men som sagt livet är som det är och ja, vad ska vi göra åt det? En hel sjukstuga hos oss nu. För att få hjärnan på bättre tankar så tänkte jag visa er en grym lista på mina favoritlåtar, och ja jag vet vissa är supergamla men vad har de med saken att göra?! 



Kramar Sofie

AJDÅ

Nej,nej,nej,nej,nej,nej,nej... jag ligger i stugan med feber och lite smått magont nu. Det var mycket värre i natt men jag tror faktiskt att det är på bättringsvägen nu. Aja, det går inte att göra något åt det utan det är bara till att ta det lungt... that's life. Ja.. jag har inte mycket mer att säga, tänkte ta ett kapitel på den där saken, dag 1, dag 2 osv senare idag. Ha en bra förmiddag!

Kramar Sofie

SJÄLVKLART...

Jahopp... eller man kanske ska säga nähäpp. Simon ligger magsjuk och ja, vad ska jag göra... be en bön och hoppas han piggar till om någon dag, så idag fick jag åka ensam och det var det tråkigaste jag har gjort på länge. Imorgon kommer mamma, tack och lov! Då slipper jag köra ensam och det är huvudsaken men ja som ni kanske räknat ut så får vi ta experium i slutet av veckan istället. Men det funkar lika bra det!



Min smariga lunch!

Kramar Sofie


NY DAG, NYA MÖJLIGHETER, NYA MISSTAG

Godmorgon. Man blir verkligen alltid glad när man vaknar upp till den utsikt vi har, lovely! Inatt vaknade min brossa med magont och det har hållt i sig hela natten in på morgonen... ajajajdå. Hoppas verkligen att han piggar till sig så han kan åka vid lunch ungefär, flyt att han valde dagen med kvällsåkning ikväll om man ska se det från den ljusa sidan. Dagen i sig kommer bli toppen, Kortspel-Skidåkning-Experium. Experium är ett stoooort hus med bla en stor simhall fast mycket coolare, enorma vattenrutchkanor o allt! Roligt ställe. Så idag har jag fullt upp, hörs ikväll.


ger er kanske en liten blick om hur coolt det är :)

Kramar Sofie


GODNATT

Jahopp, ännu en dag börjar gå mot sitt slut. Jag är iallafall supertrött, men innan jag går och lägger mig så är det familjen anorlunda. Helt kär i det programet! Nu sitter jag här och kalasar på hasselnötter, kalasar och kalasar men gott, ja det är det.
 
saknar den här tjejen.

Kramar Sofie

TOPPEN BRA!

Tjena, är allt bra med er? Själv har jag det superbra, jag stormtrivs här. Nu har vi precis kommit in från 4 timmar i backen, känns rätt lagom såhär första dagen. Det tar på krafterna, men det roliga tar över! Idag har det varit runt -10 så det har istortsätt varit perfekt, det är bara det att solen ska våga visa sig också.
Ha en mysig dag med människor ni tycker om mina fina läsare! 

En bild på mig och Simon, från morgonen.

Kramar Sofie - saknar människor.

SPOTIFY

En ny dag med nya möjligheter, godmorgon! För att pigga upp er lite tänkte jag bjuda på världens bästa spotifylista, det är bara att klicka på bilden så kommer ni dit. Där har ni min musikstil rätt igenom, som ni kommer märka är jag förtjust i svenska låtar. Men det är jätteblandat. Enjoy



Kramar Sofie

UNDERBART

Då va man framme, i kyliga sälen. Vi fick en supermysig stuga, hur gutt som helst. Ikväll så tror jag att det blir några åk, skidåkning är verkligen det roligaste som finns! Ikväll är det återigen solsidan och jag kommer såklart sitta bänkad framför tvn, hela min familj har blivit helt beronde av det programet nu. Nähnu så måste jag gå och hjälpa till att packa upp och efter det ska jag ta några matcher med brosan vid pingisbordet.
Ha en fortsatt trevlig söndag!


Ja.. som ni fattar har texten inget med bilden åh göra men inlägget blir så tråkigt utan en bild, så enjoy typ 100 år sen?!

Kramar Sofie

HOTELLFRUKOST, SJUKTGOTT!

Godmorgon, det blir ett tidigt inlägg idag för vi ska snart åka vidare mot Sälen. Som ni vet sitter jag i Örebro på ett hotell, och jag kan ju säga att det ser friskt och kallt ute kanske -20 ? Usscch så kallt men ändå... är det sportlov så är det. Vi ska snart gå ner till frukosten, jag älskar hotellfrukost hur gott som helt. Innan så fick jag näsblod igen men jag tror jag fick stop på det relativt fort, snart får jag nog åka och bränna skiten... ajajaj.
 Ha en toppen dag mina läsare!


(L)

Kramar Sofie - Tack för alla fina kommentarer!

EN LÖRDAGS KVÄLL I ÖREBRO

Efter en lång bilresa så sitter jag nu i Örebro på ett hotell, ganska mysigt. I morgon så fortsätter vi mot sälen. Om en timme ska vi gå och äta och sedan blir det melodifestivalen. Morfar och jag kände oss lite sugna på en fika så jag tog mig i kragen och traskade iväg till en Statoil mack och fixade oss lite grann.
Det är ju trots allt lördag.


Där ser man, det blir oftast såhär om morfar och jag får bestämma ;)

Hoppas ni har en lika mysig kväll som vi har!

Kramar Sofie


KÄRLEKEN SOM ALDRIG TAR SLUT

Jag har svårt att inse vilken tur jag har haft, eller det kanske inte är turen, det kanske är viljan som har bestämt hur det ska vara. Ni kommer som flera solstrålar varje morgon och när jag traskar hemåt så får jag alltid världens finaste kram, jag blir verkligen helt fylld av energi så fort jag bara närmar mig er. Nu när jag sitter här och tänker på det så fattar jag hur fina ni är, är det något som är på tok så är ni hos mig innan jag ens hunnit säga det till er och är det någon som säger något som egentligen inte alls är roligt så kan vi skratta tills vi gråter. Det räcker med att ni ler så fylls hela jag av värme Det kallas äkta vänner.

Ni Är Obeskrivliga. L O V E Y O U

TREDJE GÅNGEN GILT

Sportlov, gud vad skönt. Slippa allt i en hel vecka, men jag kommer sakna mina vänner superduper mycket! Om en timme beger jag mig återigen till Banan, jag och några saknade vänner ska spela lasergame. Tredje gågen gilt på kort tid, men asså shiieet vad kul det är. Nu har jag bakat en underbar kladdkaka, blev nästan för kladdigt men det är ljuvligt gott.
Ha en mysig fredag eller om ni ska på sandra ikväll får ni ha en toppen kväll på dansgolvet!

Kramar Sofie



LOVET KRYPER NÄRMRE

Nu är det snart sportlov, underbara sportlov! Som ni vet kommer jag åka till sälen imorgon, men oroa er inte! Jag har internet där uppe så jag kommer blogga på som vanligt. Just nu sitter jag nog och tar ut det sista innan sportlovet, jag gör ett matteprov! Hoppas det går bra för mig, haha. Aja, fortsätt ha en fin dag!

Jag kommer sakna tre..

Kramar Sofie


KÄRLEK


Snart är dessa grymma chinosen mina! Jag älskar de!

Sov så gott alla läsare, imorgon är en ny dag med nya möjligheter.

Kramar Sofie


SOLEN TITTAR FRAM

Nu är jag klar med So:n och Matten, jag tror jag har bestämt mig för att göra matteprovet imorgon. Känner att jag kan det ganska bra nu och sen kommer jag bara glömma bort det över sportlovet. Nu när jag har tid över så tänkte jag luta mig tillbaka och kolla på solsidan.
Jag kan verkligen inte få nog av det programet!
Bjuder på ett klipp, bland det bästa tycker jag!

RESOR

Ställen jag har varit på:

Mallorca
Mennorca
Thailand
Kap verde
Grekland
Gran Canaria
Lanzarote
Danmark
Norge
Frankrike
Tyskland
Dubai, Mellanlandning

Jag har säkert glömt något men här har ni det mesta, men jag har varit på vissa ställen mer än en gång.
Jag markerade de bästa resorna enligt mig.
Sov så gott mina fina läsare♥

Kramar Sofie 


SO, INTE MIN GREJ

Allt detta arbete för bara en sak, en inlämning i SO. Usch vad tråkigt det är, timme in och timme ut har jag suttit med det och jag hann bara klart med fördjupningen. Ibland skulle jag bara vilja glömma allt och flytta långt långt bort, men det är bara ibland det. Haha. Nu bär det av mot sandra, lasegame med scouterna. Riktigt kul!


snart,snart,snart!

Kramar Sofie

SPANSKA PROV

Nu skulle jag tro att jag sitter i skolan och gör ett spanskaprov. Jag tycker det är rätt skönt att få skriva ett prov, det är mycket bättre än tillexempel en inlämning på något arbete. Eller en redovisning som man gjort i grupper, jag gillar att få visa upp vad jag själv kan. Nu när huvudvärken lagt sig från näsblodet igår känns det ändå rätt bra och jag hoppas jag är okej tills Sälen. Hoppas ni har en bra förmiddag!
Bara för att sommaren ska komma fortare..

Kramar Sofie


INTE IGEN...

Jahopp... det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig det här. Första halvlek är hyfsat bra faktiskt och det står 5-5 i halvlek, jag får till och med lägga straffarna. Jag sätter 3 av 4 straffar, jag är verkligen nöjd med min insats! Sedan lyckas jag på något lustigt sätt få in ett mål till genom att ta en retur som jag själv har skjutit. Jag vet det låter jättekonstigt men det målet var konstigt! I andra halvlek får jag en smäll på näsan igen... näsblodet bara rinner. Mamma lyckas stoppa det på 40 minuter, då kan ni själva räkna ut att jag missade hela andra halvlek... jag är så jävla besviken på mig själv. Men det är bara till att tugga vidare.
De vann med 7-10.





Kramar Sofie

MOT TOPPEN

Nu sitter jag och laddar upp inför kvällens match mot nybro, inte för att skräma er eller så men bara så ni vet är ni körda. Jag är sjukt pepp nu. Idag så var vi i simhallen asså jag kan ju säga direkt att det inte är mitt favoritställe, alla gillar olika. Skönt att ha det avklarat iallafall! När jag kom hem innan så hade mormor hittat en superfin tjocktröja. Tänkte visa den sen. Tack!♥

Låten gör mig så sjukt pepp! Nu laddar vi.


Kramar Sofie - when you cry, I cry.

LÄSKIGT VÄRRE

Nu är jag hemma från några händelserika timmar i sporthallen. Först så tränade vi, helt okej träningspass. Efter så går vi och duschar, när vi kom ut ur duschen börjar en syren att skrika och en röst hörs från en högtalare - Brand har utbrytit var vänlig utrym huset. Vadå läskigt? Vi blev jätteskraja och fick panik, haha vi slängde på oss något supersnabbt och sen tog vi närmaste nödutgång. Självklart hamnade vi i nya ishallen och var omringade av ett högt staket. Haha, nu i efterhand låter det inte så farligt men ställ er själva i det läget vi va i. PANIK!


Jag och min älskade bror!

Hoppas ni har haft en fin alla♥dag med mycket kramar och pussar från personer man älskar. Det har jag iallafall.

Kramar Sofie


NYTT

Jag kände mig inte riktigt nöjd med min gamla desing, men nu har jag tagit ett steg i rätt riktning! Den är inte klar än men jag kommer fortsätta trixa med den under en tid framöver. Nu funderar jag på att gå till köket och baka en kladdkaka till solsidan som är ikväll. Lika roligt varje söndag! Hoppas ni har en mysig söndagskväll!♥

ETT STEG LÄNGRE



Nu sitter jag hemma helt slut, efter 2 tunga dagar.
Gårdagen gick ju som den gick och jag har ett fult blått märke i ansiktet men handboll är handboll. Idag så har jag varit med pappa och Simon i Mörrum, Simon spelade en tunering som kallas Laxträffen. Han har ett 3:e pris som står på hyllan sen förra året och man såg på honom att han tänkte klara av att gripa en bättre placering i år.

Förra tävlingen han spelade (jag skrev lite om den om ni minns) så blev det seträkning. Värre skulle det bli... Första matchen var så himla bra! Jag har aldrig sett honom så grym. Vinst med 3-0 i set, andra matchen förlorade han med 0-3 i set och sista gruppmatchen vann han med 3-0 i set. I sista matchen lät han motspelaren plocka endast 4 poäng medans Simon enkelt plockade 33 poäng. Väldigt bra pingis!

Efter en stund så stod vi och väntade på resultatet, skulle han gå vidare?! Alla 3 som var med i toppen hade vunnit lika många matcher och 6 set var totalt, helt jämt alltså. Sekritariatet började räkna bollar, helt sjukt haha. Simon var givetvist den som hade minst vunna bollar och gick därför inte vidare. Synd, väldigt synd.

Ehhm det där blev rätt långt men om ni orkar läsa det så läs det om inte läs det inte! Haha, välj själv.
Låten är grym!

Kramar Sofie

HELDAG I RONNEBY

Nu är jag hemma från en härlig dag med mina underbara lagkamrater. När vi mötte Mörrum så inleder vi bra och spelar lika och leder delvis första halvlek. I början av andra halvlek fortsätter vi framåt lika bra som vi gjorde innan men när det är några minuter kvar så drar dem med några enkla bollar och vinner matchen... Men måste säga att vi gör en grym match mot seriens 3or. Jaha... nästa match skulle inte bli enklare, mycket svårare. Vi börjar som vanligt matchen starkt och spelar lika första minuterna och även jag lyckas blocka några skott som dem slänger iväg. Men när jag har blockläge igen så lyckas spelaren skjuta mig i ansiktet. Jag har aldrig haft så ont! Näsblod och hela rubbet, usch vad ont det gjorde. Nu sitter jag här hemma med huvudvärk så det skriker om det och har ett fint blåmärke över halva mitt ansikte. Det ska göra ont...


Så fin! (L)



GODNATT

Nu släcker jag lampan för ikväll, imorgon väntar Mörrum och Ronneby. Det ska bli riktigt kul att få köra på en helg till nu, så i morgon blir uppdateringen dålig så ni vet. Men jag ska nog få in ett inlägg på kvällen.
Ha det fint mina läsare♥


jag, dagen då jag fyllde 13 år i grekland♥



Kramar Sofie

THAILAND, ETT MINNE FÖR LIVET

Ett minne jag minns är nog när jag åkte till thailand nu senast. Jag har varit där 3 gånger och jag tycker nog att den senaste gången är den bästa. Jag hade växt till mig lite så 3 gången hade jag mer förståelse och fick ut mer av resan. Jag tänkte bjuda er på lite bilder från resan.



James Bond, två år har gått.



GOTT!

Kramar Sofie


HELT GRYMT BRA!

Jag är verkligen helt kär i hennes låtar, hur underbara som helst! Vissa är sjukt fina, iloveit♥
Ta er tid att lyssna!


Det tar 20 sekunder innan låten börjar spelas, bara så ni vet.

ÄLSKAR INSPELET!

Jag verkligen tycker det är skitsnyggt, haha fattar inte ens hur jag får fram bollen till tessan!
Jag är mittnian, den som passar in då, om ni inte ser det då. Vi grejar allt!


tjohej,

Förlåt för att ni inte fick något riktigt inlägg igår, men jag orkade verkligen inte då... Nu har jag precis kommit hem från skolan, jag har fått påfyllning av skratt och leende från mina fina vänner och mitt huvud är fullt med massa nytt. Nu har jag väl tänkt att fylla i hemkunskapslappen och kolla på spanskan, jag tänkte även sätta mig vid gitarren och spela lite. Ha en bra eftermiddag!


bilden väcker minnen! saknart.

Kramar Sofie


...

jag vågar inte orka, jag orkar inte våga. det du gjort...

HOSTA, HOSTA OCH HOSTA

Idag är egentligen en av de skönaste dagarna av vardagarna. Idrott-Hemkunskap-Musik-So-Träning, rätt okej tycker jag. Träningen gör okej till bäst, skönt att ha något på kvällen så man kan släppa allt och bara fokusera på handbollen. Det har varit mycket motgångar nu, men det är något man får jobba på. Jag tänkte testa med att videoblogga snart tror jag, är det något ni skulle tycka om? På träningen så tränade jag naturligtvist inte, min hosta blir nästan värre och värre för varje dag men jag hoppas inerligt att det vänder snart. Nu ska jag sjunka ner vid tv:n med varma mackor som snart är klara, väääldigt gott! 


true.

Kramar Sofie 


EN VANLIG DAG

Men tjena mina vänner, hoppas allt är bra med er. Själv så har jag hosta och halsont, borta från träningen i 1 vecka nu men det hindrar dock inte mig för att gå ner och skjuta lite skott och stå i målet. Jag var borta och stod i målet idag, det är sjukt kul! Skolan idag var som vanligt, vi spelade in lite på filmen många goda skratt där.
Nu ska jag sjunka ner med min gitarr, loveit!


kärlek! (L)

Vi höres Sofie

tjohooo!

Följ min blogg med bloglovin 

kyrkan-läxor-solsidan

Mina händer riktigt skakar och min hals gör så himla ont. Jahopp.. jag tog ut den sista kraften jag hade kvar igår, nu mår jag inte alls bra! Det är bara att hoppas att skiten försvinner om några dar så jag kan spela nästa helg. Om några timmar måste jag dra till kyrkan igen, det är bara till att göra det.
Efter det har jag No att göra.



kärlek, jag älskar dig mer för varje dag.


Kramar Sofie


VI GJORDE DET TJEJER, VI GJORDE DET

Fy vad underbart och få vinna, och inte bara det. Vi gjorde det stiligt, 6 måls skillnad. Insatsen vi gjorde mot Karlshamn var enorm! Ledning med 2 bollar i halvlek och allt. Tjejer det här är bara vår början, nu får alla andra lag börja se upp. Vi ger oss inte utan fight, vi visade verkligen hur man spelar om man är ett lag idag.
Vi är ett lag, det bästa i världen!

vågar jag hoppa (A , de är klart! ;)


Vad har jag ätit idag.. haha jag ska vara ärlig, pappa och jag käkade MAX mellan matcherna och de är ganska jättegott. Bara för att ni skulle få något att annteckna då ;) .


Kramar Sofie


UPPLADDNING TILL MATCH IMORGON

Ikväll börjar min uppladdning, det är bara ett alternativ imon. Ta en seger. Säsongens viktigaste match, åhhh det riktigt kryper i benen på mig! Jag vill bara gå ut och vinna den där matchen!
Jag tänkte börja med att kolla in våra gamla matcher från förra året som mamma så snällt har filmat efter det blir det tacos framför let's dance med familjen. Let's dance ja.. erkänn det är typ det sämsta programet som finns men ändå! Det gör att man får den där härliga fredagskänslan. Sedan toppar vi med hemmagjord hallonglass, lovely!♥


gasen i botten nu brudar.


Mina föräldrar, inget intressant för er?! Men de jag kan säga är väl att dem är som alla andra föräldrar. Ibland är dem perfekta och ibland bara jobbiga. Men något speciellt är att dem ALLTID ställer upp. Riktigt underbara!

Vi höres Sofie


snälla...

Något ni nog inte vet om mig är att jag älskar att laga mat, haha... Jag står ofta med pappa och lagar mat, fast det kan lika gärna vara morfar eller farmor. Oftast blir det bra men ibland kan det bli riktigt kasst. Tillexempel om man ber mamma sätta in brödet i ugnen, gör inte det för i mitt fall glömde hon bort brödet och det blev inte jättegott om ni förstår. 

Haha.. det där blev nog rätt konstigt men det är så det ligger till (Y)

Idag var skolan kort, vi slutade vid 13.10 lovely! Väl hemma fortsatte skolan ända tills 5, inte lika roligt. Men nu kan jag nästan no:n och engelskan. Skönt att ha det gjort.

Efter det gjorde vi fruktsallad, det är riktigt gott om man har 90% kiwi (A)
gutt!


Där har ni min dag, nu ska jag gå oh lägga mig det behöver jag.


jag kan inte sluta älska bilden.

Vi höres Sofie


Om mig.

Jag är en rolig och snäll människa, eller jag är snäll mot dem som är snälla mot mig. Haha, det lät rätt fail men så är det faktiskt. Jag är väldigt omtänksam av mig och jag vill alltid mina fina vänner väl.

När jag mår som bäst så står jag på handbollsplanen och tränar eller spelar med mina underbara lagkamrater. Bara känslan av att få stå där med er gör mig helt galet lycklig. När vi sätter bollen mellan stolparna och springer tillbaka mot vår sida, känslan är så obeskrivlig! Jag tränar handboll oftast 3 gånger i veckan annars så pluggar jag eller hittar på något annat skoj. Jag njuter av varenda sekund.

Mina föräldrar är skilda och i mitt fall så är det varannan helg hos pappa som gäller och resten hos mamma. Det funkar bra och just nu är det bara att gilla läget. Hos pappa har jag en liten hund som vi kallar Maja, ett riktigt charmtroll! När jag är hos mamma brukar jag oftast sjunka ner med min gitarr och hitta en ackordslinga och sen sätta en text på det. 

Mina vänner är en stor av mitt liv, ni är speciella alla på ett eget sätt. Jag har verkligen hittat det finaste.

Nu fick ni väl lite om mig, jag vill inte göra det för långt så det här får räcka. 
Hoppas ni har haft en toppen dag idag! 95:orna vann sin dm match mot ronneby med 5 mål så nu väntar jönnköping för de tror jag. Inte alls hundra på det. 

Nu börjar vi tagga match, vi ska vinna inget annat alternativ.

föresten jag ska till sälen på sportlovet! :D

Vi höres Sofie
 

 


RSS 2.0