JA, JAG LEVER

Hej! Det var ett tag sen, verkligen, men nu är jag tillbaka. Jag velade lite fram och tillbaka men jag kände ändå att jag ville så, here I am. Som ni ser ser bloggen inte ut som den ska, men jag kände att om jag ska börja om igen så är det dags för en ny vår design, allt talar ju för att det är vår/sommar nu! Jag kommer hålla på med designen över påsklovet så man kan väl säga att jag börjar blogga på riktigt på måndag eller tisdag. Hoppas allt är toppenbra med er och jag uppskattar verkligen att det var några fina människor som klickade sig in här trots att jag inte bloggade, vi ses!

Kramar Sofie

BLOGGPAUS

Ja.. rubriken har rätt. Jag tar en paus nu, ett tag så får vi se när jag kommer tillbaka.. Ha det bra så länge!

LOVE

Hej. Jag vet att jag har bloggat dåligt nu hela veckan, har ingen anledning utan mest för att jag inte har lust. Innan idag så var vi på handbollsavslutningen, jag fick utvecklingspriset vilket är superkul! Tackar och bugar. Vi körde lite femkamp och fikade, jag tror mitt lag kom sist typ, haha härligt. När vi stod där uppe asså.. de var riktigt jobbigt, när alla andra började kunde jag inte hålla igen, där stod vi. Det var det jobbigaste på länge.. töntar kan man tycka. Men vem bryr sig... vi va, är bäst punkt och slut.


Kramar Sofie

STADEN

Hejhej. Idag efter skolan cyklade jag in till stan, som jag sa innan. Vi hittade lite fina grejer tills imorgon då det är handbollsavslutning. Vi åt på Subway och satt och snackade jättemycket, vi skrattade och skrattade och skrattade. Jag har aldrig tråkigt med er brudar! Tänkte pigga upp bloggen med ett videoinlägg senare, tror jag, imorgon eller ikväl, får se. Have it nice!

Det här var 1½ år sen, helt otroligt. Galet. Fattar ni va vi har utvecklats? Det är sjukt tjejer.  

Kramar Sofie

FREDAG

Tjena! Nu så har jag förmodligen slutat skolan, efter skolan nu så traskar jag in till stan. Laget ska fixa lite grejer, som jag inte riktigt kan säga här. Den här helgen är pappas så jag åker hem dit efter, tror vi var bortbjudna på kvällen :)
 
(L)

Kramar Sofie

MUSIK!

Tjena! Just nu sitter jag här med min morbror och vi spelar våra favoritlåtar för varandra. På min topplista finns blandannat Melissa horn, Bruno Mars, Petter och Håkan Hellström. Í morgon är det fredag igen, underbart! Jag kommer spendera eftermiddagen i stan med mina fina lagkamrater, vi ska fixa lite grejer. Älskar er tjejer!


Kramar Sofie

YEAH, I LOVE IT.

Tjena, jag vet att min bloggning inte är på topp nu, men så äre ibland! Idag är vädret underbart, sol och värme. Vi gick ut på rasterna och det kändes verkligen att våren är i luften. Nu har jag även äntligen skrivit klart min deckare, den hamnade på 11 sidor vilket jag hoppas räcker, blev rätt nöjd ändå. Jag har även träffat min kära morbror, underbart skojigt, han får mig alltid att skratta! Nä, nu ska jag sätta ihop en paj till oss!

Minns ni tjejer?<3

Kramar Sofie

INGET KONSTIGT ALLS

Hejsan! Tänk vad veckan gick fort, eller jag menar i morgon är det redan torsdag, tiden går snabbt! Jag gick till kyrkan en liten sväng innan också, jag behöver få lite bockar nu. Just nu sitter jag och ser på sveriges mästerkock, jag har inget bättre för mig så då får det bli det. Längtar tills i morgon då jag ska få träffa min morbror med!

Tråkiga bilder nu, jag vet.. men det får ni leva med ett litet tag!

Kramar Sofie


-

--> Klicka här <--

FOREVER AND EVER

Tjena! Idag så händer det en väldigt rolig sak, min morbror kommer till Sverige! Han bor i London men nu kommer han hem en vecka, jag såg honom senast vid jul så det ska bli jättekul att träffa honom igen. När jag kom hem efter skolan så tänkte jag äta en sista bit av min supermumsiga paj som jag bakade igår, men icke nicke, den hade morfar ätit upp... haha.  

Här har vi en bild på morfar och morbror, kap verde.

Kramar Sofie

SPOTIFY

Hejsan! Idag är det onsdag, fast det visste nog alla redan. Men idag så går vi bara till 13.10! Älskar't, men jag måste skriva lite på min deckare hemma eftersom den ska vara inlämmnad på fredag och jag är inte klar än. Har några sidor kvar. Bamsekram till alla som kikar in här varje dag, statistiken är superbra nu! Tack. Jag tänkte länka min spotify lista igen. Min spotifylista. Det gör det här inlägget lite roligare. Vi hörs. 


Såhär lagom gamal bild... lite avis där.

Kramar Sofie

HANDBOLL, FÖR NÅGRA ÅR SEDAN


Vad små vi va! (L)

OLD

Hittade lite gamla bilder, värt att lägga upp.





london.

Kramar Sofie


FOREVER

Hejsan! Hur är det med er? Jag mår finfint. Igår satt jag och funderade på vårat lag för i helgen sa min tränare något som gjorde mig tårögd. "Tjejer det här är kanske den sista matchen ni spelar som ett lag". Fyfan, va jobbigt det va att ta in, och sen när melle säger "Åh, det är sista gången vi har tröjorna på oss" De var så himla overkligt, men samtidigt är jag jättetacksam över allt som jag har fått uppleva med er och jag hoppas innerst inne att det här inte är slutet. Vi märkte det själva, vi är jättetrygga när vi får spela tillsammans och det visade vi upp med genom att vi vann sista nybro matchen, det klarade vi helt själva även om vi bara hade en avbytare. Tack tjejer.  








Kramar Sofie

HERO

Hej på er! Jag vill börja med att tacka för ett nytt besöksrekord, tack! Hur kul som helst att se, fortsätt såhär framåt! Idag fyller världens bästa Lisa 15 år, så vi var och firade henne med lite kinamat, de var riktigt mysigt. Vi satt och hade det allmänt bäst, smackade och skrattade så att vi grät, jag har alltid kul med er! Nu ska jag sjunka ner vid gitarren och plocka lite, länge sen. Vi hörs.

Grattis älskling, ha den finaste dagen som går nu(L) 

Kramar Sofie

FENOMEN

Hellu, hur har ni det? Jag är ganska trött som ni kanske förstår, men så ska det va efter en handbollshelg! Just nu sitter jag framför tvn och väntar på att Fenomen ska börja efter reklamen igen. Dem sa till att man skulle ta fram skedar och gafflar och sånt och självklart har mamma och jag gjort det nu. Haha, seriösa!  


Kramar Sofie


WELL DONE

Hello my friends! Nu är jag hemma efter en skojig cup, bra jobb. Det omöjliga hände, nybro tog växjö... men det är helt otroligt... 8-0. Nybro vann målskillnaden med 2 mål och vi kom till b-slutspel. Vi vann finalen, avgjort på sudden. Vi fick straff och Johanna satte den, jubel!


 

Kramar Sofie

 

BACK

Tjena. Hade ni en bra lördag? Min lördag kunde inte bli bättre, massa matcher med massa gryma tjejer. Love it. Igår så var spelet sådär de första matcherna men när vi mötte nybro hände de något. Galet bra spel! Nu idag så håller vi tummarna för att nybro vinner över växjö, det svider att säga det men vi vill till a-final. Eftersom vi har en så pass bra målskillnad, (-8) och Växjö har (-21) så är det vi som går vidare om nybro vinner idag. Men vi måste fortfarande göra en bra match mot OV annars så ryker vi på målskillnaden. Det är det viktigaste.



Fint värre. (ägare till bilderna --> alvaholmkvist.blogg.se


Kramar Sofie


ÖVER HELGEN

Jag tar en bloggpaus över helgen eftersom vi ska spela hacke, återkommer på måndag eller söndag kväll. Det kan dock komma upp något inlägg över helgen! Håll utkik!

Kramar Sofie


RSS 2.0